,,Gerumo dienos“ progai skirtoje laidoje tvyrojo tik pozityvi atmosfera – šįkart komisijos nariai duetų pasirodymų nevertino ir nekomentavo, o skatino aukoti kilniam tikslui – šeštadienį vyksiančio tiesioginio balsavimo metu surinktus pinigus televizija skirs onkologinėms ligoninėms. Už juos bus perkama medicininė įranga vėžio diagnostikai.

Ypatingu svečiu šioje laidoje tapo klastingą ligą įveikęs ir į sceną sugrįžęs aktorius Dalius Mertinas, neslėpęs išgyventos tragedijos, o dabar - pasveikimo džiaugsmo. D. Mertinas džiaugėsi kiekvienu seniai matytu kolega, taip savo likimo žmonėms parodydamas, jog net ir klastingiausia liga yra įveikiama.

Neprarasti vilties sergantiems linkėjo ir visi dabar projekte dalyvaujantys duetai, ir praėjusių ,,Žvaigždžių duetų“ nugalėtojai, scenoje pasirodė ir naujokai Donatas Montvydas su žurnaliste Akvile Kavaliauskaite bei meilės intrigas vis dar kurstyti bandantys Alanas Chošnau su Aida Žiliūte. Nors pastarasis duetas jau kelerius metus žaidžia slėpynes ir apie savo santykių statusą nepasakoja, vis dėlto debiutui ,,Žvaigždžių duetuose“ pasirinko prieš dvejus metus A. Chošnau sukurtą dainą ,,Vien tik tau esu“.

A.Chošnau neslėpė, jog šią dainą jis yra padovanojęs A. Žiliūtei, o ji, laidos vedėjos Ingos Jankauskaitės paprašyta papasakoti šią istoriją, mylimojo dovaną pavertė paslaptimi ir nutarė visa tai ,,pasilikti tik sau“.

Vis dėlto, nors šįkart ,,Žvaigždžių duetai“ tapo kilniu labdaros koncertu, tačiau neišvengiamą funkciją komisijos nariai Vytautas Juozapaitis su Vyteniu Pauliukaičiu atliko. Žiuri nariai nutarė ir paskelbė, jog praėjusį šeštadienį mažiausiai žiūrovų balsų surinkusiems Aušrai Kilkuvienei su Giedriumi Arbačiausku sugrįžti į projektą neleis. V. Juozapaitis duetą pagyrė už originalumą ir nuoširdumą, tačiau tokį sprendimą argumentavo gailėdamas A. Kilkuvienės, kuri prieš savaitę susilaužė koją.

,,Gerumo dienai“ skirtų ,,Žvaigždžių duetų“ filmavimo akimirkos – Klubas.lt fotogalerijoje