Iš pradžių C. Brownas su šokėjais atliko kelis M. Jacksono šokius, o pasirodymo pabaigoje mėgino dainuoti, tačiau emocijos užvaldė atlikėją ir jis negalėjo tęsti pasirodymo. Pradėjęs dainuoti savo dievuko dainą C. Brownas apsipylė ašaromis.

Vėliau Chrisas suklupo scenoje, o BET awards stebėję žiūrovai padėjo jam tęsti pasirodymą drauge dainuodami, rašo Dailymail.co.uk.

Dainuoti ir šokti M. Jacksono garbei, kuris yra ir buvo Chriso Browno įkvėpėjas ir idealas, buvo sena dainininko svajonė. Tačiau jis nusprenė nedalyvauti po M. Jacksono mirties popkaraliaus garbei skirtame koncerte, mat tuo metu buvo eskaluojamas skandalas dėl jo buvusios merginos Rihannos sumušimo.

Šie metai Chrisui Brownui buvo itin sunkūs, mat emociškai jam teko iškęsti nemažą spaudimą po kaltinimų Rihannos sumušimu. Tai taip pat galėjo turėti įtakos emociniam proveržiui BET apdovanojimų scenoje.

Po pasirodymo apsiašarojusį C. Browną užkulisiuose pasitiko M. Jacksono brolis Jermaine‘as Jacksonas, apkabindamas jį ir ramindamas.

Vaizdo siužete ir fotogalerijoje – Chriso Browno pasirodymas BET apdovanojimuose.

Šaltinis
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją